sfeerbeeld

                 VAKKUNDIG   │  VERTROUWD  │  BETROKKEN


Onze Orthomoleculaire behandeling wordt gecombineerd met Levend Bloed Analyse. Dit microscopisch bloedonderzoek is een goede ondersteuning bij de Orthomoleculaire anamnese.

Met dit microscopisch bloedonderzoek proberen we bepaalde keuzes in leefstijl en de gevolgen voor de gezondheid te achterhalen, aan te pakken met leefstijl adviezen en indien nodig het inzetten van supplementen.
Op die manier werken we preventief om gezonheidsklachten te voorkomen, en indien deze al aanwezig zijn, is het een prima ondersteuning om te achterhalen of bepaalde vermoedens kloppen, of juist helemaal niet terug te zien zijn het het bloedbeeld.
Een prima manier om je bewust te worden van je gezondheidstoestand en een perfecte motivatie om een verandering van leefstijl in te zetten om verbetering te bevorderen.
Door onze eet en leefgewoontes kunnen we ons innerlijke milieu beïnvloeden en daarmee de kans op gezondheidsklachten verlagen.

Door middel van een vingerprik, wordt een druppel bloed afgenomen en onder de microscoop gelegd. Je mag zelf meekijken op het scherm. De checklist wordt stap voor stap doorgenomen en aan de hand van deze uitkomst en uw anamnese krijg je gelijk wat adviezen waarmee je aan de slag kunt. Het totale behandelplan ontvangt je binnen een week na de afspraak via de mail of per post. Na 4,8 of 12 weken maken we een nieuwe afspraak, afhankelijk van de uitslag, de klachten en je motivatie.

Wilt u meer toelichting of een afspraak maken? Dan bent u altijd van harte welkom!