sfeerbeeld

 


                    VAKKUNDIG   │  VERTROUWD  │  BETROKKEN


Vind je het lastig om je gewicht stabiel te houden?

Dit komt niet altijd doordat je teveel eet.

Vanuit mijn kennis en kunde begeleid ik jou naar een zodanige aanpassing van de voeding, dat er een reinigingsproces plaatsvindt, met verbranding van overtollige afvalstoffen, resulterend in een verbetering van de gezondheid en vaak een vermindering van het (over)gewicht.
Verder ga ik – indien nodig - via  onze Orthomoleculaire therapie  op zoek naar de oorzaak.
Daarbij behoren testen van de suikerspiegel, darmflora en hormoonprofiel ook tot de mogelijkheden.

Een veel voorkomende oorzaak van aankomen, en dan met name in het buikgebied, is een verminderde gevoeligheid voor insuline. Ook wel insulineresistentie genoemd. Hierbij reageren de cellen minder gevoelig op insuline, waardoor de alvleesklier aangezet wordt tot meer productie. In deze situatie wordt het teveel opgeslagen in de vorm van vet.
Ook kan het lichaam in de "spaarstand" staan door crashdiëten of kan de schildklier minder werken. Bijna altijd speelt voeding hierin een rol, vaak worden er onbewust verkeerde keuzes gemaakt. Soms heeft het lichaam hierin veel tijd en ondersteuning nodig, soms kan het met kleine aanpassingen snel resultaat geven.

Ons advies hierin is het bijhouden van een eetdagboek. Dat kun je meenemen tijdens de eerste afspraak en dat kunnen we samen doornemen.


Wilt u meer toelichting of een afspraak maken? Dan bent u altijd van harte welkom!