sfeerbeeld

 

 

 

 


                    
                         VAKKUNDIG   │  VERTROUWD  │  BETROKKENOnze Orthomoleculaire behandeling wordt gecombineerd met Levend Bloed Analyse en neemt 1,5 uur in beslag tijdens het eerste consult.
Het vervolgconsult duurt 1 uur.
Ongeveer een week voor uw afspraak krijgt u een anamnese formulier, via de mail of in de brievenbus. Deze mag u invullen en enkele dagen van te voren mailen of retour sturen.
Tijdens de behandeling bespreken we eerst uw anamnese en wordt uw bloeddruk gemeten. Daarna beginnen we met het Levend Bloed Analyse onderzoek. U mag meekijken op het scherm en stap voor stap doorlopen we het uitslagformulier. Aan de hand van het uitslagformulier krijgt u tijdens het eerste consult vast wat adviezen. Het totale behandelplan ontvangt u binnen een week na uw afspraak. Dit kan een wijziging van eetpatroon zijn, eventueel in combinatie met voedingssupplementen. Dat verschilt per persoon.

 

Wilt u een afspraak maken, dan kunt u ons telefonisch bereiken, het contactformulier invullen, of een mail sturen, en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw adres gegevens, emailadres en telefoonnummer worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen, het anamnese formulier te mailen of uitslagen te mailen of telefonisch door te geven. Als ik vanwege een andere reden gebruik wil maken van uw gegevens, dan zal ik u eerst informeren en expliciet uw toestemming vragen.

    
                       

 

Orthoslim, Praktijk voor Orthomoleculaire Geneeskunde
Sandra Mooijer
Kaper 39
1132PC Volendam
tel. 0299-397437
mail: info@orthoslim.nl
AGB-code praktijk: 9055413
AGB-zorgverlenerscode: 90046800
MBOG lidmaatschapscode: 807TL